{0} reviews | Schrijf review

Renmans
Gent - Homepage

Kortrijksesteenweg 1171
9051 Sint-Denijs-Westrem (Gent)

092218599
     

Feestmenu

Kies uw feestmenu hier

Over ons bedrijf

Na zijn opleiding en enkele ervaringen als verantwoordelijke van enkele slagersuitbatingen heeft Henri RENMANS, als zoon van een zelfstandige beenhouwer, in 1964 de eerste slagerij binnen een grote distributiegroep ontwikkeld. In 1977, na 13 jaar, verliet hij deze groep. Hij was ondertussen verantwoordelijk voor heel de slagerijafdeling alsook voor alle vers-afdelingen binnen deze onderneming.

Begin 1978, samen met zijn echtgenote Nicole Albert, beslist Henri RENMANS om zelfstandig te worden. Een eerste slagerij, nabij een ALDI, wordt geopend in 1980.
In 1984 associeert Henri RENMANS zich met Richard BOVY, die verantwoordelijk is voor de administratie, het personeelsbeheer, financiën, fiscaliteit, boekhouding, reclame…en die ook deelneemt aan de commerciële ontwikkeling.

Nadien volgt een enorme expansie. De zonen, Rik (commerciële directie en aankoop vers vlees) en Nico (distributie centrale Londerzeel en Lesquin, Technische Dienst, Opleidingen, Hygiëne en Aankoop vleeswaren en bereide gerechten), komen ook in de onderneming. De Groep RENMANS blijft dan ook voor 100% een familiale onderneming.
 
Momenteel telt de Groep RENMANS 363 slagerijen, bijna allemaal in de directe omgeving van een ALDI vestiging.

Onder het "RENMANS" logo zijn er in België 288 en in Groot Hertogdom Luxemburg 8 slagerijen.

In Frankrijk, onder het "HENRI BOUCHER" logo zijn er vandaag 67 slagerijen.
De onderneming telt meer dan 3000 medewerkers (allen in loondienst)!

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review

Plan

 Bereken route