{0} reviews | Schrijf review

Renmans
Waregem - Slagers

Noorderlaan 56
8790 Waregem

056 60 37 93
     

Garanties

Sinds jaren stellen wij onze ervaring ten dienste van de kwaliteit!


Bovenop de gebruikelijke wettelijke garanties van de landen waar wij slagerijen uitbaten, hebben wij sinds jaren principes gerespecteerd die ons toelaten u nog extra kwaliteitsgaranties te bieden:

  • Kwaliteitscontroles vanaf het slachthuis op basis van onze lastenboeken: onze aankopers begeven zich in de slachthuizen om ter plaatse de selectie van rundvlees en kalfsvlees te maken. Wij aanvaarden in onze slagerijen niets dat vooraf niet door onze aankopers werd gecontroleerd en dat door hen werd voorzien van de "RENMANS" stempel.
  • Daarbovenop wordt er, bij aanlevering in de slagerijen, nogmaals een controle uitgevoerd door de Chefbeenhouwer of zijn adjunct. Zij hebben het recht om producten te weigeren die niet zouden voldoen aan onze kwaliteitseisen. Dit geldt ook voor fijne vleeswaren en bereide gerechten.
  • Onze 2 « Kwaliteitscontroleurs » voeren onaangekondigde controles uit op ons vlees. Deze worden dan geanalyseerd door officieel erkende laboratoria.
  • Bij ons zal u nooit samenvoegingen van vers vlees met diepgevroren vlees aantreffen. Wij beschikken immers niet over diepvriezers in onze slagerijen.

Plan

 Bereken route